DinaCard prihvata 185 zemalja

Bez autora
Nov 28 2010

Nacionalna platna kartica DinaCard, posle sedmogodišnjeg rada i blizu 150 miliona uspešnih plaćanja i podizanja gotovine u Srbiji, prihvata se u više od 185 zemalja sveta zahvaljujući ugovoru koji su potpisali kompanija Discover Financial Services i Narodna banka Srbije (NBS).DinaCard kartice mogu da se koriste na mreži kompanije Discover Financial Services na više od 15 miliona prodajnih mesta i 700.000 bankomata za isplatu gotovine širom sveta. DinaCard kartice koje se prihvataju i u inostranstvu moraju na poleđini imati logotipe prihvatnih mreža Discover Card, Diners Club International i PULSE.

DinaCard prihvata 185 zemaljaNacionalna platna kartica DinaCard, posle sedmogodišnjeg rada i blizu 150 miliona uspešnih plaćanja i podizanja gotovine u Srbiji, prihvata se u više od 185 zemalja sveta zahvaljujući ugovoru koji su potpisali kompanija Discover Financial Services i Narodna banka Srbije (NBS).

U saopštenju NBS se navodi da DinaCard kartice mogu da se koriste na mreži kompanije Discover Financial Services na više od 15 miliona prodajnih mesta i 700.000 bankomata za isplatu gotovine širom sveta. DinaCard kartice koje se prihvataju i u inostranstvu moraju na poleđini imati logotipe prihvatnih mreža Discover Card, Diners Club International i PULSE.

Korisnici koji žele da DinaCard karticu koriste i u inostranstvu treba da se obrate svojoj banci, kako bi postojeću DinaCard karticu zamenili novom karticom sa pomenutim logotipima na poleđini. Sa izdavanjem takvih DinaCard kartica već su krenule Razvojna banka Vojvodine, Agrobanka i Privredna banka Beograd, a do kraja januara 2011. najveći broj banaka izdavalaca DinaCard kartica počeće sa izdavanjem kartica sa internacionalnom funkcionalnošću, kaže se u saopštenju NBS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik